Lidt om mig

Go Mindful er iværksat af Terapeut Mariann Stoltze Laursen på baggrund af et ønske om at formidle viden og metoder til din personlige værktøjskasse og udvikling.

 

Livet leves forlæns, men en forståelse af livet, når vi ser baglæns, kan være af stor værdi for at vi kan være tilstede – nærværende i nuet og for at håndtere en travl hverdag og tid.

 

Job og uddannelse

Mariann har udover stor livs – og joberfaring flere uddannelser med sig, som alle har det sigte at skabe de bedst mulige vilkår for mennesker bl.a.:

 

NLP Master Practitioner/NLP Huset, Faglig Supervisor/Kempler Instituttet/Center for familieterapi og efteruddannelse, Reiki Healer-uddannelse trin 1-3, Processkonsulent – udvikling,samspil og resultat, Vejlederuddannelse FTF-A, BA i Kommunikation.

 

Mindfulness Instruktør uddannelse baseret på Jon Kabat-Zinn’s verdenskendte teori og metode, det var en øjenåbner og medførte en videre terapeutisk uddannelse indenfor den kognitive metode og terapi – KAT, og videre igen Cool Kids/Chilled/ Århus Universitet Psykriatisk Afd. som er et kognitivt baseret program for børn og unge med angst og bekymring i samspil med deres forældre.

 

I alle sine job har Mariann været optaget af at skabe gode vilkår og betingelser for mennesker. Ønsket om at formidle sin viden gjorde at Mariann startede egen konsulentbutik op fra 1998 til 2002, hvor det var opgaver indenfor HR området, f.eks. teambuilding ude på virksomheder, udvikling og afholdelse af kursusforløb indenfor coaching, supervision, personlig udvikling samt individuelle klient-sessions.

 

Drømmen

Det er vigtigt at følge sine drømme og det gjorde Mariann i 2003. Hun tog springet og blev Meritlærer i 2003 og dermed lærer – afdelingsleder – lærer igen frem til 2014. I tiden som lærer tog Mariann uddannelsen til Reading Recovery lærer, som er en specialistuddannelse indenfor tidlig læseindlæring. Alle kan lære at læse med den rigtige tilgang – og Mariann arbejder stadig med enkelt-elev undervisning i RR.

 

Ønsket om at formidle og skabe de bedste betingelser for mennesker trængte sig igen på og så opstod

Go Mindful – et sted hvor mennesker kan finde ind til sig selv.

 

Visionen for Go Mindful er at formidle viden og metoder til mennesker, at forebygge stress og skabe balance mellem Tanke – Ord og Handling således, at livet og hverdagen bliver til at håndtere, for såvel voksne som for børn.

 

Go Mindful et stedet hvor dagligdagens strabadser kan forandres til indsigt og blive meningsfulde.

I livgivende samtaler med fokus på dig.

 

Værdierne hos Go Mindful er grundlæggende næstekærlighed

– respekt for individet – accept af forskellighed – engagement –

nærvær – tillid – udvikling – humor – ærlighed – hjertelighed.

 

Hjælper unge mennesker

Mariann arbejder i dag dels med unge mennesker, som har haft svært ved at gøre deres grunduddannelse færdig og derfor har brug for både en kærlig hånd i ryggen og at få styrket de faglige sider i faget dansk, så de kan få deres 9.klasses eksamen og komme videre i livet – og dels med at få klinikken Go Mindful i gang og blive et sted, hvor mennesker mødes enkeltvis eller sammen for at lære mindfulness – få gode værktøjer til at håndtere stress eller få løst op for en af de gordiske knuder livet ind imellem byder på.

 

Mariann arbejder sammen med flere forskellige behandlere og indgår i flere behandlernetværk, det betyder at du altid møder en opdateret viden når du kommer hos Go Mindful.